V soboto 9.11.2019 se je v Plesnem studiu Plohl v Slovenski Bistrici odvijala predstavitev prvega plesnega priročnika, ki ga je pred nedavnim izdala profesionalna plesalka in koreografinja, hkrati pa magistra ekonomije Martina Plohl. To je za Martino prvi avtorski podvig, zagotovila pa nam je da vsekakor ne zadnji. Martina nam je zaupala, da jo je k pripravi prvega plesnega priročnika gnala želja, da svoje dolgoletne plesne izkušnje zlije na papir in tako pomaga mladim plesalcem h kakovostnejšem načinu samostojnega treninga in mladim trenerjem pri kreativnejšem posredovanju znanja. Prav tako pa je bil vzrok tudi pomanjkanje tovrstne literature na plesnem področju. Martina pravi: ‘’Strmim k temu, da se človek mora nenehno izobraževati, saj s posredovanjem znanja drugim, prevzemamo veliko odgovornost. Verjamem, da je v znanju največja moč, hkrati pa ne gre brez poguma.

Martina nam je še zaupala, da se je minulo soboto (9.11.2019) v njenem plesnem studiu Plohl v Slovenski Bistrici na predstavitvi plesnega priročnika zbralo veliko znanih obrazov, med katerimi ni manjkalo plesnih zvezd oddaje Zvezde plešejo kot so Denis Porčič, Rok Kunaver, zmagovalki 2. in 3. sezone Natalija Gross In Tanja Žagar, Urška Vučak, Tinkara Fortuna, Jana Koteska in mnogi drugi. Seveda ni manjkalo Martininih največjih podpornikov kot je družina In dolgoletni prijatelji.

Program je povezovala Natalija Bratkovič, ki je z Martino v oddaji Zvezde plesejo spletla močne prijateljske vezi. Martini pa je ob dogodku stal ob strani njen domači kraj Slovenska Bistrica. Še posebej veliko pozornosti je zraven priročnika prevzela torta kavarne Cappuccino, o kateri še danes vsi govorijo.

Slike- Fotografinja Maja Krajnc

Kategorije: Novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni izdelki

Novice

Utrinki zaključka plesne sezone 2021 – 2022!

Utrinki z zaključka plesne sezone 2021 – 2022!              

Novice

Aljaž na obisku v PS Plohl!

V Plesnem studiu Plohl smo se razveselili prav posebnega obiska. Obiskal nas je zvezdnik angleške različice showa Zvezde plešejo – Aljaž Škorjanec. Prav tako tudi zmagovalec omenjenega showa in še vedno naš Bistričan, na katerega Preberi več…

Novice

PLESALCI PLESNEGA STUDIA PLOHL IZJEMNO USPEŠNI NA DRŽAVNIH PRVENSTVIH

PLESALCI PLESNEGA STUDIA PLOHL IZJEMNO USPEŠNI NA DRŽAVNIH PRVENSTVIH – težki časi so nas še bolj povezali in nam vlili nove motivacije in zagona. Po dolgem premoru zaradi virusa COVID 19, se je 5.6.2021 po Preberi več…